Ασφάλεια Κερδών

Ασφάλιση Απώλειας Κερδών Επιχειρήσεων

Ένας επιχειρηματίας δεν νοιάζεται μόνο για τυχόν ζημιά η καταστροφή της περιουσίας του, άλλα και για την περίοδο της διακοπής των εργασιών της επιχείρησης του, η οποία θα του επιφέρει επιπρόσθετη οικονομική ζημιά. Αυτή τη ζημιά έρχεται να καλύψει ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο απώλειας κερδών και διακοπής εργασιών.

Ποιους αφορά;

Ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας για τη θωράκιση της κερδοφορίας της επιχείρησής του, συνιστάται, το ασφαλιστήριο των περιουσιακών του στοιχείων να συνοδεύεται από ένα συμπληρωματικό ασφαλιστήριο ή να συμπεριλαμβάνει και την κάλυψη «απώλειας κερδών» (Loss of Profit) ή «διακοπής εργασιών» (Business Interruption), όπως είναι οι συνηθέστερες ονομασίες. Δυστυχώς αποτελεί διαπιστωμένο γεγονός ότι η πλειοψηφία των επιχειρήσεων, είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω εξοικονόμησης δαπανών, δεν διαθέτουν αυτήν την πολύτιμη ασφαλιστική κάλυψη.

Ενδεικτικές καλύψεις για την Ασφάλιση Απώλειας Κερδών είναι:

  • Απώλεια Μικτού Κέρδους Εργασιών ως αποτέλεσμα ολικής ή μερικής διακοπής των εργασιών της επιχείρησης λόγω απώλειας ή ζημιάς στο περιεχόμενο ή/και το κτίριο της επιχείρησης συνεπεία φωτιάς, κεραυνού και έκρηξης λεβήτων ή κυλίνδρων υγραερίου που χρησιμοποιούνται για οικιακούς σκοπούς για προκαθορισμένη περίοδο. (περίοδο ασφάλισης).
  • Πληρωμή επιπρόσθετων δαπανών για περιορισμό της διακοπής όπως χρήση ενοικίαση επίπλωσης, εξαρτημάτων, τηλεφώνων κλπ.
  • Απώλεια μικτού κέρδους εργασιών συνεπεία σεισμού, θύελλας, καταιγίδας, πλημμύρας, κακόβουλης ζημιάς, διάρρηξης σωλήνων νερού ή υπερχείλισης δεξαμενών νερού, οχλαγωγίας, απεργίας, πρόσκρουσης οχημάτων ή αεροσκαφών, έκρηξης, φωτιάς η οποία προέρχεται από δάσος.
  • Για αμοιβές ελεγκτών για προετοιμασία των απαραίτητων εγγράφων μετά από ένα περιστατικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2111820703, στείλτε email στο info@gpagents.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και τα εξειδικευμένα στελέχη μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα!