Ασφάλεια Περιουσίας

Η περιουσία, είτε αφορά την κατοικία, το εξοχικό, την επαγγελματική στέγη, αποτελεί δημιούργημα μόχθου και αγωνίας και είναι ανά πάσα στιγμή εκτεθειμένη είτε σε φυσικούς κινδύνους είτε σε κινδύνους από λανθασμένες ανθρώπινες δραστηριότητες.

Στόχος της ασφάλισης περιουσίας είναι να προστατέψει την αξία των αγαθών που βρίσκονται μέσα στη περιουσία, να βοηθήσει την αποκατάσταση των ζημιών και να καλύψει μέχρι και τα έσοδα που θα απωλεστούν από τις όποιες καταστροφές σε επαγγελματικά κτίσματα μέχρι να γίνει η αποκατάστασή τους.

Το κόστος ασφάλισης περιουσίας διαφοροποιείται ανάλογα με τις καλύψεις. Συνήθως οι ασφαλιστικές εταιρίες προσφέρουν πολλά διαφοροποιημένα προγράμματα που περιλαμβάνουν από τις βασικές καλύψεις έως και τις πιο εξειδικευμένες.

Η GP Agents – ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ Ασφαλιστικοί Πράκτορες AE, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς, μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης, ειδικά διαμορφωμένα για τις δικές σας ανάγκες, με καινοτόμα προσέγγιση, σύγχρονες και ουσιαστικές καλύψεις, τα οποία θα διασφαλίσουν τη συνέχιση της δραστηριότητάς σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2111820703, στείλτε email στο info@gpagents.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και τα εξειδικευμένα στελέχη μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα!