Ταξιδιωτική ασφάλιση

Τα ατομικά και ομαδικά προγράμματα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης που προτείνει η GP Agents σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, είναι σχεδιασμένα να καλύπτουν πλήρως τις ασφαλιστικές ανάγκες των ταξιδιωτών.

Καλύπτουν όλα τα απρόοπτα περιστατικά που μπορεί να αφορούν στη ζωή και στην υγεία τους, αλλά και άλλες περιπτώσεις όπως είναι η ακύρωση του ταξιδιού και η καθυστέρηση παραλαβής ή η απώλεια των αποσκευών.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε όλους όσους ταξιδεύουν, είτε για αναψυχή, είτε για επαγγελματικούς λόγους και επιθυμούν ασφάλεια και προστασία για κάθε έκτακτο συμβάν, άμεσα και αποτελεσματικά.

Απευθύνεται επίσης στους επαγγελματίες των τουριστικών γραφείων, εξασφαλίζοντας είτε μέσω των ομαδικών groups, είτε μεμονωμένα, ποιοτικές καλύψεις σε πολύ προσιτό κόστος, μεταφέροντας παράλληλα τη διαχείριση πολύπλοκων καταστάσεων στην GP Agents.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση σας προσφέρει την ταξιδιωτική βοήθεια που χρειάζεστε σε κάθε σας ταξίδι, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Γιατί να Αγοράσω Ταξιδιωτική Ασφάλιση;

Ξοδεύετε πολύ χρόνο και πολλά χρήματα σχεδιάζοντας τις διακοπές σας. Η ταξιδιωτική ασφάλιση που προτείνει η GP Agents σας εξασφαλίζει μια σειρά από ταξιδιωτικές καλύψεις για συνηθισμένα απρόοπτα, όπως η καθυστέρηση πτήσης, η απώλεια αποσκευών και εγγράφων ή η ακύρωση ενός προγραμματισμένου ταξιδιού. Ακόμα, σας εξασφαλίζει νομική υποστήριξη σε περίπτωση που τη χρειαστείτε.

Η GP Agents σας προσφέρει πλούσιες ταξιδιωτικές καλύψεις, με οποιοδήποτε μέσο και αν ταξιδεύετε όπως:

Παροχή ιατρικής βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας.
Σημαντικές καλύψεις σε περίπτωση ατυχήματος.
Κάλυψη σε περίπτωση ακύρωσης του προγραμματισμένου ταξιδιού σας, επαναπατρισμό σε περίπτωση σοβαρού περιστατικού και νοσοκομείο καραντίνας σε περίπτωση ασθένειας Covid.
Απαραίτητες καλύψεις, ως προϋπόθεση για την έκδοση βίζας.

Ο ρόλος της ταξιδιωτικής ασφάλισης είναι να προστατεύει τον ταξιδιώτη από τη στιγμή της αναχώρησης από τη μόνιμη κατοικία του, κατά τη διάρκεια παραμονής στον προορισμό ταξιδιού του και μέχρι τη στιγμή που θα επιστρέψει στην κατοικία του. Τα προγράμματα ταξιδιωτικής ασφάλισης αφορούν ταξίδια κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια έχουν ως στόχο να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη που θέλει να νιώθει και να είναι ασφαλής, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα που θα προσαρμόζεται στις ανάγκες του και θα ανταπεξέρχεται στο ταξιδιωτικό του προφίλ.

Κατηγορίες Ταξιδιωτικής Ασφάλισης:

  • Ταξίδια Αναψυχής
  • Ετήσια Ασφάλιση
  • Επαγγελματικά Ταξίδια
  • Σένγκεν Βίζα
  • Πρόγραμμα για την Έκδοση Βίζας
  • Χειμερινά Σπορ
  • Φοιτητικά Ταξίδια
  • Σχολικά Ταξίδια

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο 2111820703, στείλτε email στο info@gpagents.gr ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και τα εξειδικευμένα στελέχη μας θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα!